Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Наше опитування

Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 180

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту


















Неділя, 28.04.2024, 14:41
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Бібліотека-філія с. Старе Село

Головна » Архів матеріалів

     01 вересня 2015 року  в  публічно - шкільній бібліотеці с. Старе Село бібліотекарем Галиною Рудик було проведено для учнів 1-х  класів  літературне свято «Перший день осені - ти незабутній». 

     Мета  заходу - привернути увагу дітей до краси осені у рідному краї, ознайомити з українськими народними традиціями та побутом. Розвивати вміння спостерігати, виконувати нескладну роботу по дому. Виховувати гостинність, щедрість та щирість.

     Осінь. Пора радості та смутку, пора спокою і тривог, найбагатша, найщедріша пора.

Галина Рудик.

Переглядів: 426 | Додав: WWWWW_W | Дата: 04.09.2015 | Коментарі (0)

Податковий календар на серпень 2015 року

7 серпня (п'ятниця)

Закінчується термін подання:

- звіту про суми податкових пільг за II квартал 2015 року.

10 серпня (понеділок)

Закінчується термін подання:

податкової декларації з податку на прибуток підприємства за півріччя 2015 року платниками, у яких податковий період дорівнює календарному кварталу (разом з відповідною податковою декларацією квартальна фінансова звітність (крім малих підприємств));

- декларації з податку на додану вартість за ІI квартал 2015 року платниками, у яких податковий період дорівнює календарному кварталу;

- податкової декларації платника єдиного податку – фізичної особи – підприємця за півріччя 2015 року платниками, віднесеними до 3 групи;

податкової декларації платника єдиного податку – юридичної особи за півріччя 2015 року платниками, віднесеними до 3 групи;

- декларації збору спеціальне використання води за ІI квартал 2015 року;

податкового розрахунку збору за спеціальне використання лісових ресурсів за півріччя 2015 року;

- декларації збору за місця для паркування транспортних засобів за півріччя 2015 року;

- податкової декларації з екологічного податку за ІІ квартал 2015 року;

- податкової декларації зі збору за користування радіочастотним ресурсом України за II квартал 2015 року;

- податкового розрахунку з плати за користування надрами для видобування корисних копалин за ІІ квартал 2015 року;

- податкового розрахунку з плати за користування надрами в цілях, не пов’язаних з видобуванням корисних копалин, за ІI квартал 2015 року;

... Читати далі »

Переглядів: 460 | Додав: WWWWW_W | Дата: 07.08.2015 | Коментарі (0)

Шановні користувачі!

Просимо звернути увагу на періодичні видання, які передплатила публічно-шкільна бібліотека с. Старе Село

на ІІ півріччя 2015 року

Газети:

1. Новини Рокитнівщини

2. Вісті Рівненщини

3. Журавлик

 

Журнали:

1. Шкільна бібліотека ш/в

Переглядів: 430 | Додав: WWWWW_W | Дата: 14.07.2015 | Коментарі (0)

     01 червня 2015 року бібліотекарем шкільного відділу Галиною Рудик для користувачів публічно шкільної бібліотеки с. Старе  Село (1-4 класи) було проведено літературні посиденьки «Діти майбутнє землі» до дня захисту дітей.

     Щороку 1 червня, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.   

     Діти мали можливість цікаво та весело провести свій вільний час.

Галина Рудик

Переглядів: 445 | Додав: WWWWW_W | Дата: 02.06.2015 | Коментарі (0)

     У публічно - шкільній бібліотеці с. Старого Села відбулося відзначення 70-річчя Перемоги. Святкування розпочалося проведенням вечора - реквієм «Зорять з граніту вічні солдати, болями їхніми пам'ять жива», з учнями 10-11 класів.

     Запрошені на вечір ветерани, воїни-афганці. Звучали привітання для них. Ведучі вечора та учні розповідали вірші, співали пісні. По закінченні гостям подаровані квіти.

     Для присутніх в залі була оформлена книжкова виставка «Річка нашої пам’яті».

Тетяна Пишняк.

Переглядів: 379 | Додав: WWWWW_W | Дата: 19.05.2015 | Коментарі (0)

     8 травня бібліотекарем Галиною Рудик було проведено для учнів  Старосільського НВК історичну годину пам’яті «Будь славен, День святої Перемоги» (до 70- річчя Перемоги).

     Однією з скорботних подій 20 століття та найболючіших ран людства була Друга світова війна. Цього року Україна і весь світ, відзначає ювілейне 70-річчя Перемоги над нацизмом у Європі та 70-річницю завершення Другої світової війни. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій війні 1939 – 1945 років. Пам’ятати і гідно вшановувати подвиг нашого народу, його визначний внесок в Перемогу – є головним завданням сучасного покоління.

     Все далі й далі відходять грізні роки Великої Вітчизняної війни. Але кожного року 9 травня ми відзначаємо День Перемоги, і ніколи не згасне пам'ять про всіх тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для нашого щастя. У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через горнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги. Все менше їх залишається в життєвому строю. Зберегти їх пам'ять, донести її до молодого покоління святий обов’язок кожного.

     Галина Рудик

Переглядів: 508 | Додав: WWWWW_W | Дата: 19.05.2015 | Коментарі (0)

     24 квітня бібліотекарем Галиною Рудик було проведено для учнів  Старосільського НВК годину пам’яті : «Чорнобиль: чорний спомин, вічний біль…»  до 30- річчя Чорнобиля.

     26 квітня - є днем пам'яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу.

     У ніч з 25 на 26 квітня сталася одна з найстрашніших трагедій в історії людства загалом і України зокрема, — вибух на Чорнобильській атомній станції. Жахлива аварія призвела до радіоактивного опромінення величезної кількості людей, до забруднення води й навколишнього середовища. На території України  утворилася так звана 30-кілометрова «зона відчуження», з якої терміново було переселено людей для врятування їхнього життя.

Переглядів: 521 | Додав: WWWWW_W | Дата: 28.04.2015 | Коментарі (0)

    14 квітня 2015 року бібліотекарем  публічно-шкільної бібліотеки с. Старе Село  Рудик Галиною Павлівною було  проведено  годину народознавства «Христос Воскрес – воскресне й Україна»  для учнів 5-6 класів. Бібліотекар Галина Павлівна ознайомила всіх присутніх з традиціями, обрядами святкування Великодня.  

     Великдень – одне з найвизначніших народних Свят, яке впродовж багатьох тисячоліть займає на території України серед календарних свят наших предків одне з найпочесніших місць. Витоки цього Свята сягають глибини не віків, а тисячоліть. І хоч походження Свята стерлося в людській пам’яті, його календарно-обрядові особливості дозволяють осягнути витоки виникнення та етапи розвитку в часі.

Галина Рудик

Переглядів: 382 | Додав: WWWWW_W | Дата: 20.04.2015 | Коментарі (0)

     З 23 по 27 березня 2015 року в публічно-шкільній бібліотеці с. Старе Село  бібліотекарем Рудик Галиною Павлівною було проведено «Тиждень дитячого читання». 

     Протягом тижня були проведені  заходи:

- Бібліотечна вікторина «Казкові новинки - для кожної дитинки», для учнів 1-2 класів;

- Літературна година «Книжкова родина»,  для учнів 4 класів;

- Виставка інсталяція «Книги і комп’ютер в інформаційному суспільстві», серед учнів 1-4 класів.

     Бібліотека для дітей сьогодні  - це не тільки своєрідний  інформаційний центр, а й центр розвитку інтелектуальних та творчих здібностей дітей і підлітків, центр спілкування та  дозвілля.

     Під час роботи з дітьми  прагнула  оновити зміст та форми спілкування з юними читачами, створити комфортне інформаційне середовище, яке  відповідало б різнобічним уподобанням (читання за шкільною програмою, читання «для душі»).  І все це з однією метою – залучити якомога більше дітей до книги, до проведення свого вільного часу  в бібліотеці.

     Під час Тижня дитячого читання, відкриваючи завісу раніше невідомого, вшановуючи пам’ять  письменників-ювілярів, повертаючись до улюблених книг, літературних творів, намагалася виховати у підростаючого покоління любов до читання,  зробити його духовною потребою юних на все життя.

Галина Рудик

Переглядів: 546 | Додав: WWWWW_W | Дата: 31.03.2015 | Коментарі (0)

     16 березня 2015 року  в публічно - шкільній бібліотеці шкільного відділу  с. Старе Село бібліотекарем Галиною Рудик було проведено для учнів  11 класів краєзнавчу годину на тему «Збираючи історію мого села по крупинці».
     Під час проведення краєзнавчої години було наголошено на традиціях рідного краю: це пам’ять про своїх предків, природна потреба триматися невмирущих традицій народних ремесел та художніх промислів у спадок наступним поколінням.
Галина Рудик
Переглядів: 546 | Додав: WWWWW_W | Дата: 23.03.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 11 12 »